Uw totaalgemak van A tot Z

Ik kom graag bij u langs voor een eerste kennismaking en om samen uw wensen te bespreken. We kijken samen naar de mogelijkheden. Bij eventuele onmogelijkheden kijk ik samen met u naar een goed en wenselijk alternatief, omdat we nu eenmaal liever denken vanuit oplossingen dan in problemen.  

Ook is het belangrijk om voor uzelf alvast een bepaald budget in gedachten te hebben.
Tuinen zijn er voor ieder budget. Daarnaast is het belangrijk om aan te geven wat u mooi vind en wat niet. Zeker wanneer het om een schuur of de complete aanleg van uw tuin gaat. Wat voor stenen wilt u? Of heeft u liever tegels? En waarom? Welke kleuren vind u mooi? Wilt u een betonklinker, baksteen of toch liever een keramische tegel? Ik laat u graag, aan de hand van een uitgebreide brochure zien wat er allemaal mogelijk is.
Spreek uw wensen, verwachtingen, maar ook uw budget gerust duidelijk uit.

U heeft uw wensen uitgesproken.
We hebben samen gekeken naar de eventuele mogelijkheden. Soms moeten deze, om wat voor reden dan ook, wat bijgeschaafd worden, maar dit gebeurd altijd in overleg met u. 
We maken een plan en een offerte, welke u op uw gemak kunt bekijken.
Na goedkeuring van de offerte volgt de uitvoering;
De tuin of schuur van uw dromen!

We gaan van start!
Nog even en u kunt heerlijk ontspannen in uw eigen tuin. Misschien zelfs wel lekker onder uw eigen overkapping. 
Sommige klussen/projecten zijn dermate groot, waardoor samenwerking met andere partijen soms noodzakelijk is. H. van 't Hul Dienstverlening blijft ten alle tijden hoofd 
-en eindverantwoordelijke. Door samenwerking met betrouwbare en ervaren relaties, kunt u nog sneller genieten van het resultaat!